Şenpazar Borsa İstanbul İlkokulu

WEB https://senpazarborsaistanbulilkokulu.meb.k12.tr
Adres : MERKEZ MAH. VATAN CAD. NO 41/2 İÇ KAPI NO 1 ŞENPAZAR / KASTAMONU
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan,inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen,araştırmacı, sorgualyıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.10- 15.30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Servis bulunmamaktadır.
Ulaşım : İle ulaşım 100 km kara yolu
Yerleşim Yeri : Küre Dağları Milli Parkı içerisinde Cide ilçesine 37 km, il merkezine 100 km uzaklıkta yeşilliklerin içinde bir cennet.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :